Cash for Gold is een bedrijf in het hartje van de diamantendistrict van Antwerpen dat gespecaliseerd is in de inkoop van diamanten, goud en andere edelmetalen.

Wij geloven dat tevreden klanten altijd eerst komen en zijn trots om de beste service mogelijk te voorzien voor onze klanten, particuliers of handelaars. Wanneer u uw diamanten, goud of edelmetaal komt laten inschatten bij ons, zullen we altijd klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden. U heeft dan ook recht op de meest correcte uitbetaling voor wat u verkoopt.

Goud en Diamanten Verkopen in Antwerpen

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met de inkoop van goud en diamanten en u kunt zeker zijn dat u bij ons de beste uitbetaling krijgt voor uw juwelen. Klantentevredenheid is uiterst belangrijk voor ons. Veel zaken die goud inkopen vragen geld voor een inschatting als u niet verkoopt. Wij doen dat niet. Daarom dat u bij ons gratis kunt komen inschatten.

Gouden Juwelen Verkopen Voor de Beste Prijs

We garanderen de beste uitbetaling voor uw goud en elk ander edelmetaal. Veel zaken doen dit, maar zij hebben geen eigen smelterij. Het is gekend dat in onze economische systeem elk stap dat een product neemt uiteindelijk meer kost. Aangezien oude en gebroken gouden juwelen worden gesmolten en geraffineerd totdat het weer 100% goud is voordat het weer in de producerende sector geraakt.

Waarom bij ons?

Omdat de grote meerderheid van de zaken die gespecialiseerd zijn in de inkoop van goud niet beschikken over hun eigen smelterij verkopen ze het daarna door aan grotere handelaars die wel hun goud zelf smelten. In ons geval verkoopt u aan de smelterij zelf, die wij ter plaatse hebben. Het gebeurt regelmatig dat zaken die zelf goud inkopen naar ons komen om verder te verkopen aan ons. We zijn de laatste stap voordat het goud wordt gestuurd naar ateliers en fabrieken waarin gouden juwelen worden gemaakt. Het is daarom dat u de beste prijs krijgt voor uw goud bij Cash for Gold – experten met decenia ervaring in de inkoop van gouden juwelen . Als u kiest om bij Cash for Gold uw goud te verkopen bespaart u die extra stap, en houdt u de winsten voor uzelf.

Gratis Inschattingen te Antwerpen

De meeste zaken vragen een voorafbepaalde hoeveelheid geld voor hun inschatting indien u hun niks verkoopt. Bij ons is dat geen probleem. We helpen u graag gratis met uw inschatting. We hebben meer dan twintig jaar ervaring in de inschatting en inkoop van goud die gebroken is, gouden juwelen, en alle andere vormen van goud. We weten dat goud verkopen geen simpele kwestie is. U kunt bij ons verzekerd zijn van expertise op de hoogste niveau als het uw gouden juwelen betrekt. Heeft uw gouden juweel ook diamanten? We zijn gecertificeerd door de GIA en kunnen die ook perfect voor u inschatten!